Om ThorupStrand.dk

Marianne Riis

Redaktør

Vores formål

“Undskyld, er du fra lokalområdet?”
På mange af mine vandreture i kystlandet har jeg flere gange fået det spørgsmål. Dernæst gerne efterfulgt af endnu et spørgsmål, f.eks. “ved du hvor der er overnatningsmuligheder?” Det har derfor længe synes oplagt at lave en samlet portal over dette unikke område, der forlængst har bjergtaget mig og min familie.
VisitNATURE er en mindre medie- og formidlingsvirksomhed, der bl.a. står bag NaturGuide.dk og turistportalen WildAboutDenmark.com. Vi har base i det nordvestjyske – på Hannæs i grænselandet mellem Thy og Hanherred – tæt på naturen, og i alle årene har natur og friluftsliv været hovedpunkterne i vores virke.
For nogle år siden søgte vi et fristed, hvor vi både kunne koble af, men også hente inspiration og samle kreativitet til vores daglige arbejde. Valget faldt på Thorupstrand! Her fandt vi et rummeligt, træbygget fritidshus tæt op af de store skovområder, men samtidig så tæt på kysten, at man kan høre havet bruse.

Området har givet os nogle fantastiske naturoplevelser! En storslåethed man næppe troede muligt i Danmark. Her fødtes ideen! Uden at spolere roen, ægtheden og natur- og kulturværdierne vil vi gerne formidle denne unikke – og for manges vedkommende ukendte del af landet.

Velkommen til ThorupStrand.dk
Marianne Riis Lisborg

VisitNature er et lille mediefirma, der arbejder med flere grene indenfor natur. Vi er et hold af naturfotografer, skribenter og faguddannede indenfor natur, kommunikation og formidling. Med interesse for natur og udeliv illustrerer og formidler vi naturens fantastiske verden.